Hoe ik ging doen

Korte omschrijving

Dit boekje beschrijft hoe ik ging doen wat ik niet durfde: hoe ik uit mijn comfortzone stapte om met God op pad te gaan om te ontdekken, te delen, kwetsbaar en open te zijn, met koffie en thee, buren en vrienden. Waarom? Omdat ik wil leven vanuit Gods liefde en niet vanuit angst, drukte en stress. Omdat ik ernaar verlang dat mensen om mij heen dit ook ontdekken. Omdat ik uit mijn christelijke bubbel wil komen en wil genieten van het volle leven! Is dit iets wat jij ook graag wil? Ik daag je uit om te gaan doen wat je misschien niet durfde…

Het is een doe boekje: met opdrachten en bijbelstudies. Om het een eerlijk verhaal te laten zijn, heb ik zelf alle opdrachten uitgevoerd en erover geschreven.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het bestelformulier in en geef aan dat je een exemplaar zou willen ontvangen. Je krijgt hem voor €10,- en verzendkosten opgestuurd.

Opdrachten en vragen

In het boekje staan diverse vragen en opdrachten. Natuurlijk heb ik zelf nagedacht over antwoorden op deze vragen, maar deze staan niet in het boek vermeld. Mocht je de antwoorden niet weten, moet je even doorklikken naar de volgende pagina: Vragen uit Hoe ik ging doen Als een en ander toch nog niet duidelijk is, wil je me het dan laten weten? Vul in dat geval een contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Instagram

  • Ik blader wat in een boek uit 1912 met Nederlandsche Sagen & Legenden. Stuit ik ineens op een zin die heel erg waar is. 'Met vragen kom je verder dan met antwoorden.' En vooral het antwoord geven op vragen die niet gesteld worden voegt niets toe.
Best lastig soms... #legends #legende #mythe #ellertenbrammert #verhalen #oudeverhalen #booksandcoffee
  • Vriendjes

#pyrrhura #groenwangparkiet #molinae
  • Drie zusjes op het strand, lang geleden. Alleen het meisje achter de vrouw in het wit leeft nog: zij is mijn moeder. 
Hou je van oude foto's? Klik dan door (link in bio) om de prachtige foto's te zien van het gezin waaruit zij kwam. 
#pictures #oldpictures #oldpic #nietvanhier #vandersmissen #oudefoto #fotografie #photography
  • De Chinese editie van Wie is de Mol duurde helaas maar één aflevering. 
#widm #wieisdemol #moltalk #widm2019
  • Eerst even mijn hoofdstuk uitlezen, dan aan de slag. Hopelijk is het een heel lang hoofdstuk.

#booksandcoffee #enjoyreading #morning #börjlind
  • Een vergeten papieren mapje, tussen boeken geklemd. Na jaren weer gevonden. Pentekeningen en losse schetsen uit 1917 van Benjamin van der Smissen. Wil je meer zien? Ga dan naar de link in de bio.

#pencildrawing #potloodtekening #pentekening #inkpen #drawing #vandersmissen

Mira op Insta