Hoe ik ging doen

Korte omschrijving

Dit boekje beschrijft hoe ik ging doen wat ik niet durfde: hoe ik uit mijn comfortzone stapte om met God op pad te gaan om te ontdekken, te delen, kwetsbaar en open te zijn, met koffie en thee, buren en vrienden. Waarom? Omdat ik wil leven vanuit Gods liefde en niet vanuit angst, drukte en stress. Omdat ik ernaar verlang dat mensen om mij heen dit ook ontdekken. Omdat ik uit mijn christelijke bubbel wil komen en wil genieten van het volle leven! Is dit iets wat jij ook graag wil? Ik daag je uit om te gaan doen wat je misschien niet durfde…

Het is een doe-boekje: met opdrachten en bijbelstudies. Om het een eerlijk verhaal te laten zijn, heb ik zelf alle opdrachten uitgevoerd en erover geschreven.

Ben je geïnteresseerd? Klik op de bestel-link hieronder. Je krijgt hem voor €12,95 en verzendkosten opgestuurd.

Opdrachten en vragen

In het boekje staan diverse vragen en opdrachten. Natuurlijk heb ik zelf nagedacht over antwoorden op deze vragen, maar deze staan niet in het boek vermeld. Mocht je de antwoorden niet weten, moet je even doorklikken naar de vragen uit Hoe ik ging doen. Als een en ander toch nog niet duidelijk is, wil je me het dan laten weten? Vul in dat geval een contactformulier in, dan neem ik contact met je op.


Bestellen: