Hoe ik ging doen

Korte omschrijving

Dit boekje beschrijft hoe ik ging doen wat ik niet durfde: hoe ik uit mijn comfortzone stapte om met God op pad te gaan om te ontdekken, te delen, kwetsbaar en open te zijn, met koffie en thee, buren en vrienden. Waarom? Omdat ik wil leven vanuit Gods liefde en niet vanuit angst, drukte en stress. Omdat ik ernaar verlang dat mensen om mij heen dit ook ontdekken. Omdat ik uit mijn christelijke bubbel wil komen en wil genieten van het volle leven! Is dit iets wat jij ook graag wil? Ik daag je uit om te gaan doen wat je misschien niet durfde…

Het is een doe boekje: met opdrachten en bijbelstudies. Om het een eerlijk verhaal te laten zijn, heb ik zelf alle opdrachten uitgevoerd en erover geschreven. Klik door voor een inkijkje.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het bestelformulier in en geef aan dat je een exemplaar zou willen ontvangen. Je krijgt hem voor €12,99 en verzendkosten opgestuurd.

Opdrachten en vragen

In het boekje staan diverse vragen en opdrachten. Natuurlijk heb ik zelf nagedacht over antwoorden op deze vragen, maar deze staan niet in het boek vermeld. Mocht je de antwoorden niet weten, moet je even doorklikken naar de volgende pagina: Vragen uit Hoe ik ging doen Als een en ander toch nog niet duidelijk is, wil je me het dan laten weten? Vul in dat geval een contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Instagram

  • Ik ben aan het opruimen in huis en tref bijzondere spullen in  kasten. Zou ik daarom bij de R moeten denken aan een rariteitenkabinet? .
.
.
#rariteitenkabinet
#sestraletterpret #sestraforyou #alphabeth #awordaday #aletteraday #potloodtekening #30dayschallenge
  • Ik ben mijn werkkamer aan het opruimen. En toen kwam ik een briefje tegen van Sara. Het ligt er waarschijnlijk al járen. Ze heeft ooit een periode gehad dat ze overal leuke briefjes verstopte.
.
.
#opruimwoede #ruimtecreëren #vraagje
  • Iedere dag een letter met een associatie. Vandaag dag 17 alweer. En wederom een feestdag.
.
Rosa heeft haar rijbewijs gehaald. Hard gewerkt, hard gespaard, eerst wat teleurstellingen, maar nu 'pure quality' 🤩🤩🤩.
.
.
#sestraletterpret #30dayschallenge #awordaday #aletteraday #alphabeth #quality #genietmoment #rijbewijshalen
  • Vandaag weer taart: Rosa is geslaagd voor haar rijbewijs! Geweldig gedaan 😘
.
.
#genietmoment #enjoylifetothefullest #genietvanhetleven #rijbewijsgehaald
  • Iedere dag een letter met een associatie. Dag 16
.
Soms moet je gewoon iemand even aanraken en zijn naam fluisteren om weer zeker te zijn van zijn bestaan. .
.
#sestraletterpret #alphabeth #30dayschallenge #awordaday #potloodtekening #pooh #piglet
  • Nog even op het balkon genieten van een relaxte avond voordat er weer een drukke week losbarst. 
De konijntjes genieten met mij mee.
.
Ik ben nog aan het nadenken over de P. Ik heb nog geen enkele associatie met die letter...
.
.
#eindeweekend #genietmoment #livingtothefullest #genietvanhetleven

Mira op Insta