Met wie ik samenwerk

Rafael Nederland

(2018-heden)

Een overkoepelend kerkgenootschap waarbij ongeveer veertig gemeentes zijn aangesloten. Een fijne club mensen met liefde voor God en voor elkaar. Ik ben betrokken bij het Nationaal leiderschapsteam. www.rafael.nl

Rafael Almere

(2004- heden)

Sinds 2019 geven Mark en ik leiding aan onze thuisgemeente Rafaelgemeenschap Almere. Dit voorgangerschap vullen we gezamenlijk parttime in.

Ark Media

(2012-heden)

Een uitgeverij met hart voor hun schrijvers.

Afgelopen jaren heb ik met hen samengewerkt zodat er drie mooie boeken zijn verschenen. Er is altijd tijd voor persoonlijke begeleiding en aandacht.

Jongbloed|Sestra

(2017- heden)

Platform voor vrouwen

Sinds het uitkomen van Hoe ik ging doen wat ik niet durfde ben ik voor Sestra aan het bloggen geslagen. Een platform voor vrouwen die hun geloof relevantie willen geven in hun dagelijks leven. Neem eens een kijkje op hun site! Er staan heel veel boeiende verhalen en blogs op, geschreven door een enorme diversiteit aan vrouwen. www.sestra.nl

Agapè

(2004-2018)

Samen met een aantal vrouwen heb ik producten ontwikkeld voor vrouwen. De werkboeken DESIGNstart, DESIGNnext.

Het gaat over balans, identiteit, rust en uitgedaagd worden, over jezelf en God vinden. Het is voor vrouwen die met anderen hun leven willen delen. Voor hen die op zoek zijn naar zichzelf, op zoek naar God, worstelend met de drukte van het leven of gewoon omdat je graag geïnspireerd wordt en met anderen op wil trekken. De materialen zijn verkrijgbaar via Stichting Agapè.

Instagram

  • Hudson Almere heeft een bijzonder leuke nieuwe serveerster 🤩☕☀️
.
.
#hudsonalmere #enjoyliving #genietvanhetleven
  • Mijn familie in Zwitserland kocht een boerderij. Ze kregen er een heel aantal kunstwerken bij. Francis Berthoud woonde namelijk in deze boerderij en heeft veel kunstwerken achtergelaten. Een paar staan in hun tuin.
.
.
#francisberthoud #kunst #christus
  • Altijd goed om buiten de gebaande paden te kunnen bloeien.
.
.
#enjoyliving #genietvanhetleven #groenevingers #livingtothefullest #bieslook
  • Ik ben deze week op familiebezoek in Zwitserland. Zie ik bij tante Annie weer zo'n prachtige pentekening hangen van Benjamin van der Smissen. Gemaakt tijdens de Eerste Wereldoorlog. .
.
#pentekening #tekening #dippendrawing #dippen #wo1 #vandersmissen #nietvanhier #drawing
  • Maandenlang leefde hij in een status quo, toen werd hij steeds en beetje geler. Zaterdag heb ik om een nieuwe stek gevraagd bij de buurvrouw. Blijkbaar maakte dit indruk: ineens nieuw groen. 
Foto met de witte achtergrond is van maanden geleden. Ik heb hoop: wie weet wordt dit toch een kanjer :-) .
.
#pannenkoekplant #livingtothefullest #groenevingers #nieuwleven #lente
  • Een plaatje van een gezellige maaltijd. Wat hebben ze besproken? Was er toen net zo'n door elkaar gekakel als nu aan onze eettafel? Of sprak men om de beurt? Dat het een melige boel was, blijkt wel uit de tweede foto...
.
.
#oudefoto #nietvanhier #enjoyinglifetothefullest #enjoyliving #genietvanhetleven #vandersmissen

Mira op Insta