Met wie ik samenwerk

Rafael Almere

(2004- heden)

Sinds 2019 geven Mark en ik leiding aan onze thuisgemeente Rafaelgemeenschap Almere. Dit voorgangerschap vullen we gezamenlijk parttime in.

Stichting TEAR

(2020- heden)

Vanaf oktober 2020 ben ik drie dagen in de week werkzaam voor deze stichting als Programmaleider van Umoja. Een programma voor kerken om relevant in hun buurt te zijn.

Netwerken voor vrouwen

Jongbloed|Sestra (2017-heden) 

Sinds het uitkomen van Hoe ik ging doen wat ik niet durfde ben ik voor Sestra aan het bloggen geslagen. Een platform voor vrouwen die hun geloof relevantie willen geven in hun dagelijks leven. Neem eens een kijkje op hun site! Er staan heel veel boeiende verhalen en blogs op, geschreven door een enorme diversiteit aan vrouwen. www.sestra.nl

Lume (2019-heden) 

Sinds de start van deze beweging ben ik betrokken door middel van schrijven en spreken om vrouwen te stimuleren licht en getuige te zijn in hun omgeving. Een beweging verschil wil maken in Nederland en in Gods Koninkrijk! www.wijzijnlume.nl

EVA online (2020-heden) 

Vanaf oktober 2020 schrijf ik af en toe een blog of column voor EVA Online. Een inspirerende en professionele omgeving voor vrouwen over alle facetten van het leven. www.eva.eo.nl

Arise (2018-heden)

Sinds de start van deze beweging ben ik betrokken bij de outdoorweekenden op Vlieland. Arise is een onderdeel van 4M. www.arise.to