Mijn boeken

Nieuwste uitgave

Kijk ons leven! Een boek dat ik niet alleen heb geschreven, maar in samenwerking met Sestra en Lume. Het is een boek voor, door en over vrouwen vanuit de geschiedenis, door de eeuwen heen. Allemaal hebben ze liefde voor God en hun medemens, keken ze vooral naar hun grote God in plaats van hun eigen onvermogen. Prachtig vormgegeven met tekeningen en foto’s. Meer lezen? Klik dan door!

Hoe het begon

In 2011 werd ik door de redacteur van Ark Media uitgedaagd om een boekje te schrijven over mijn bevindingen als moeder, christen, vriendin en werknemer. Nu zei Pipi Langkous ooit:’Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Zo optimistisch zit ik niet in elkaar, maar ik durfde de uitdaging wel aan. In mijn achterhoofd had ik namelijk het idee dat de uitgever mij op een gegeven moment zou bellen met de mededeling dat het allemaal een grapje was geweest. Dat gebeurde niet en mijn eerste boek werd een feit. Daarna had ik de smaak te pakken!

Niet van hier, mijn derde boek!

Het beschrijft het levensverhaal van Maria Theresia. Een vrouw die het zware leven tijdens de recessie, WO-II en de wederopbouw dapper leefde, samen met haar geliefden in het Vlaamse Ninove. Meer lezen?