Lekker Belangrijk!

‘Lekker belangrijk!’ Een uitdrukking die je regelmatig hoort. In de film Alles is liefde speelt Carice van Houten de rol van sacherijnige, gefrustreerde jonge vrouw. Ze roept in een bepaalde scène wel drie of vier keer dat ze alles ‘lekker belangrijk’ vindt. Ze probeert de mensen te overtuigen dat ze het allemaal niet zo belangrijk vindt. Wat je echter ziet is een verscheurd en eenzaam meisje. Ze hunkert naar liefde en aandacht en ze vindt het wél heel belangrijk. Maar dat geef je niet zomaar toe natuurlijk. En dan zeg je schamper over al die dingen dat ze ‘lekker belangrijk’ zijn…
Bepaalde issues in ons leven zijn belangrijk. Het is daarom goed om over de vragen die daarbij horen na te denken. In dit boekje staan verhalen over vier vrouwen. Doodgewone vrouwen in een doodgewone straat met doodgewone mensen om hen heen. Allemaal stellen zij zichzelf dezelfde vragen: Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Wat voor nut heeft dit nou? Het leven is zo druk en gaat zo snel, hoe lang houd ik dit nog vol? Is dit alles wat er is in het leven? Ze trekken met elkaar op en helpen elkaar om tot keuzes te komen, om stappen te zetten. Herkenbaar en uit het leven gegrepen.

Stel jij jezelf die vragen ook wel eens? Misschien is het boekje iets voor jou!

  • Roep jij ook wel eens ‘lekker belangrijk’? Vind je dat écht of zeg je het gewoon om van het gezeur af te zijn?
  • Hoe sta je in het leven? Heb je het druk? Heb je tijd om te genieten?
  • Hoe maak je keuzes? Doe je dat alleen? Of heb je mensen die je helpen en waar jij naar luistert?

Er zijn nog een paar exemplaren te leveren van dit boekje. Ben je geïnteresseerd? Voor €5,- en verzendkosten krijg je hem thuisgestuurd. Vul hiervoor het bestelformulier in.

Instagram

  • Hudson Almere heeft een bijzonder leuke nieuwe serveerster 🤩☕☀️
.
.
#hudsonalmere #enjoyliving #genietvanhetleven
  • Mijn familie in Zwitserland kocht een boerderij. Ze kregen er een heel aantal kunstwerken bij. Francis Berthoud woonde namelijk in deze boerderij en heeft veel kunstwerken achtergelaten. Een paar staan in hun tuin.
.
.
#francisberthoud #kunst #christus
  • Altijd goed om buiten de gebaande paden te kunnen bloeien.
.
.
#enjoyliving #genietvanhetleven #groenevingers #livingtothefullest #bieslook
  • Ik ben deze week op familiebezoek in Zwitserland. Zie ik bij tante Annie weer zo'n prachtige pentekening hangen van Benjamin van der Smissen. Gemaakt tijdens de Eerste Wereldoorlog. .
.
#pentekening #tekening #dippendrawing #dippen #wo1 #vandersmissen #nietvanhier #drawing
  • Maandenlang leefde hij in een status quo, toen werd hij steeds en beetje geler. Zaterdag heb ik om een nieuwe stek gevraagd bij de buurvrouw. Blijkbaar maakte dit indruk: ineens nieuw groen. 
Foto met de witte achtergrond is van maanden geleden. Ik heb hoop: wie weet wordt dit toch een kanjer :-) .
.
#pannenkoekplant #livingtothefullest #groenevingers #nieuwleven #lente
  • Een plaatje van een gezellige maaltijd. Wat hebben ze besproken? Was er toen net zo'n door elkaar gekakel als nu aan onze eettafel? Of sprak men om de beurt? Dat het een melige boel was, blijkt wel uit de tweede foto...
.
.
#oudefoto #nietvanhier #enjoyinglifetothefullest #enjoyliving #genietvanhetleven #vandersmissen

Mira op Insta