Nieuws

Het gaat echt gebeuren!

Lange tijd was het een project voor mezelf en voor mijn familie. Maar nu komt de droom toch uit: Niet van hier, het boek over mijn oma van der Smissen verschijnt in juni! En het bewijs kun je hier zien: twee pagina’s in de zomercatalogus van RoyalJongbloed.

Eén reactie

 • Jan Goeminne

  Beste,
  Toen uw boek te koop was in Kortrijk, Vlaanderen, heb ik het meteen aangeschaft. Het is een leuk boek dat meestal vlot leest en ook een kijk geeft op het leven toen, in het arme Vlaanderen.
  Ik ben getrouwd met een Van Der Smissen. Mijn vrouw heet Urielle en is de achterkleindochter van Pierre Van Der Smissen, zoon van Louis Van Der Smissen. Pierre was getrouwd met een Friese dame Sjoukje Bakker.
  Mocht je interesse hebben om meer info te ontvangen over de stamboom, laat dit gerust weten. Ik kan je ook meegeven dat we recent contact hebben gehad via vrienden met nakomelingen van de Duitse familie Autsbach waarvan er 2 dochters trouwden met Benjamin en Daniel VDS, zonen van Louis VDS …
  Dit is tenminste de stamboom zoals wij die kregen.
  Tevens hebben we en kopie van een krantenartikel van maandag 5 januari 1998 “Stamvader van Ninoofse evangelische gemeenschap”, dat verscheen in de Vlaamse kwaliteitskrant De Standaard (zoiets als de Nederlandse NRC). In het artikel wordt ook William Van Der Smissen genoemd die een stamboomonderzoek deed.

  met vriendelijke groet,
  Jan Goeminne

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *