Blog

Wat vind je van Niet van hier?

Heb je het boek Niet van hier gekocht én gelezen? Dan ben ik benieuwd wat je ervan vond. Zou je een review of recensie willen schrijven? Dat kan op een verschillende manieren:

 • Onderaan deze pagina een berichtje achterlaten.
 • Bij Bol.com een review schrijven
 • Als je gebruik maakt van Goodreads, op Goodreads een review geven.
 • Op je eigen Facebook of Twitter account een berichtje maken.

Mocht je andere leuke ideeën hebben: ga je gang! Ik hoor graag van je.

 

6 reacties

 • Anneke

  Het boek geeft een mooi beeld van hoe het in die tijd ging. Een groot gezin grootbrengen in een tijd van oorlog en armoede. Het verhaal is boeiend geschreven. Je leest het snel uit. Ook de vergaderings achtergrond was voor mij herkenbaar. Soms heb je boeken dan moet je eerst even doorzetten voordat het verhaal je pakt, dat is hier niet zo. Mooi eerlijk levensverhaal.

 • Adri Wietses

  Wat een fantastisch mooi boek! Ik heb het in onze vakantie gelezen en echt genoten. Soms zag ik het voor me. Met een lach en soms ook een traan. Mira: ik had verwacht dat het een mooi boek zou zijn, het heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen. Wat mij betreft mag je nog zo’n boek schrijven 😉
  Liefs van Adri

 • Rudi Van Der Elst

  Een echte familiekroniek. Heel herkenbaar.
  Het leven van mijn opa en oma … terwijl je de woorden leest, vormen de bijbehorende beelden zich tot een boeiend schilderij.
  Van harte aanbevolen!

 • Erika Henskens-Klein Haneveld

  Beste Mira,
  We zijn verre familie van elkaar… door een tip van een Belgisch nichtje, heb ik dit boek gekocht. Zo herkenbaar, we hebben dezelfde “roots” en qua geschiedenis ook prachtig om te lezen. Dankzij jouw boek weet ik nu meer over mijn eigen familie en dat is onbetaalbaar. Dank je wel!

 • Heidi Vermeulen-Servaas

  Ik heb dit boek met veel plezier gelezen, temeer omdat ik enkele mensen van de familie Van der Smissen ken en de nicht van mijn man is getrouwd met de zoon van Camiel van der Elst, die de zinnen in het Ninoofs heeft vertaald. Ik ben Belgische en herken veel situaties door de verhalen van mijn grootouders. Een zoon van Van der Smissen was de beste vriend van mijn grootvader.

 • Sjanine

  Door de titel van het boek werd ik direct getriggerd; allerlei associaties met mijn eigen familie kwamen in mijn gedachten.
  Een heel mooie, boeiende familiekroniek, in een bijzondere verteltrant. Vanaf de eerste bladzijde tot en met de laatste zit je ‘in’ de familie, maar tegelijkertijd geeft het ook ruimte om de eigen familiegeschiedenis erbij te overdenken.
  Zeker het lezen waard!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *